Home / Produse naturiste / Pulberea proteică de cânepă ecologică și beneficiile ei

Pulberea proteică de cânepă ecologică și beneficiile ei

pudră proteică de cânepăAvând o compoziție nutrițională asemănătoare oului, pulberea proteică de cânepă ecologică aduce, în plus, un set complet de aminoacizi esențiali. Prin urmare, aceasta este una dintre cele mai importante suplimente de pe piață, cu efecte benefice asupra întregului organism.

Proteinele au un efect crucial asupra musculaturii și refacerii de după efort, iar atunci când acestea sunt însoțite de vitamine, minerale și fibre, rezultatul este cu atât mai puternic. Proteina din cânepă este renumită pentru compoziția suplimentară de probiotice și enzime, așa că oferă un sprijin deosebit pentru absorbție și menținerea sănătății. Acizii grași Omega 3 și Omega 6, întâlniți cu precădere în uleiul de pește, fac compoziția pulberii cu atât mai atractivă. Conținutul de acizi grași este dovedit a fi benefic pentru sistemul nervos, acesta fiind des întâlnit în tratamentul pacienților cu Alzheimer. Grăsimile nesaturate din acizii grași sunt benefice și pentru problemele sistemului cardiovascular, scăzând riscul de infarct. Nu în ultimul rând, prin contribuția acizilor la regenerarea celulelor și întărirea sistemului imunitar, se pot sesiza efecte privind îmbunătățirea sistemului imunitar chiar și în cazul bolnavilor de cancer.

Datorită acestor nutrienți, pulberea poate ajuta printre altele la îmbunătățirea circulației, întărirea sistemului imunitar, creșterea energiei, reglarea colesterolului și recuperarea rapidă după efort, ea putând fi găsită aici.

Datorită conținutului proteic ridicat, pulberea este portivită pentru sportivi și persoanele care vor să crească masa musculară, cât și pentru persoanele vegetariene sau vegane care doresc să aibă parte de o alimentație echilibrată.

Pulberea de cânepă ecologică are un conținut de 50% proteină de origine vegetală. Compoziția cea mai mare este ocupată de proteina globulară numită edestină. Termenul de “globulară” este dat de asemănarea cu globulina din plasma sanguină umană. Edestina are toate calitățile esențiale ale unui nutrient, fiind ușor de digerat și de absorbit și stimulând producerea de substanțe benefice în corp. O altă proteină din compoziție este albumina. Aceasta are aceleași proprietăți de absorbție precum edestina, fiind mult mai ușor de digerat de către organism decât proteina din soia, de exemplu.

Un avantaj important oferit de supliment este acela că nu se cunosc alergii față de acest tip de proteină vegetală, efectele adverse fiind inexistente.

Pudra poate fi folosită atât pentru preparea băuturilor proteice, în combinație cu lapte și fructe, cât și presărată peste diferite preparate sau gustări. Un avantaj suplimentar este acela că, atunci când este amestecată cu cerealele sau fructele de la micul dejun sau din gustările de peste zi, pudra oferă o senzație de sațietate prelungită. Vei avea parte, astfel, de o gustare sănătoasă care te va umple de energie pentru întreaga zi.

Pe termen lung, proteina de cânepă îmbunătățește controlul muscular, refacerea celulelor, țesuturilor și organelor, având beneficii chiar și asupra rinichilor și ficatului.101

În concluzie, pulberea proteică de cânepă ecologică este un supliment pudră proteică de cânepăcomplet. Aceasta are efecte pozitive asupra sănătății mai multor organe și sisteme din corp, fiind recomandată pentru prevenirea unui întreg spectru de afecțiuni și pentru îmbunătățirea stării generale de bine. Pulberea proteică CANAH este certificată ecologic și se remarcă mai ales prin îmbinarea proteinei cu un conținut ridicat de acizi grași esențiali, ce nu pot fi produși de corp. Proteina ecologică nu are efecte adverse.

S-ar putea sa iti placa si

lemnul dulce

Lemnul dulce – o plantă minune

Medicina naturistă este într-o continuă cercetare şi căutare de plante cu cât mai multe efecte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *