Home / Produse naturiste / Orzul verde pulbere, remediul oricărei afecţiuni

Orzul verde pulbere, remediul oricărei afecţiuni

Orzul verde pulbereOrzul verde este bine cunoscut pentru proprietăţile sale benefice pentru sănătatea umană, încă din cele mai vechi timpuri. Totuși, această metodă naturistă de a trata o mulţime de afecţiuni mai mult sau mai puţin grave a fost abandonată pentru o perioadă lungă de timp în favoarea medicamentelor recomandate de către medicii din întreaga lume. Acesta este recomandat atât persoanelor sănătoase, cât şi persoanelor care suferă de diverse afecţiuni, reprezentând una dintre cele mai bogate resurse de hormoni naturali, vitamine, minerale, clorofilă şi enzime.

Stimularea sistemului imunitar şi regenerarea organismului, încetinirea procesului de îmbătrânire şi tonifierea întregului corp, sunt doar câteva dintre cele mai renumite efecte ale consumului de orz verde pe termen lung. Orzul verde este o plantă din categoria cerealelor, care poate fi crescută atât în sere, cât şi la domiciliu. Consumul acesteia este recomandat în funcţie de obiectivul urmărit, însă efectele reale apar după o perioadă mai lungă de 3 luni de zile.

Administrarea acestuia se face, de cele mai multe ori, sub formă de pudră, prin amestecul cu alte ingrediente, fructe sau legume sau prin simpla preparare a unei băuturi cu pulbere de orz verde. Tratamentul este eficient în întărirea sistemului imunitar, în reglarea organismului, în curele de slăbire, în combaterea oboselii fizice şi psihice, în combaterea durerilor musculare, etc. Are un efect antiinflamator surprinzător de puternic şi se recomandă şi în tratarea răcelilor.

Curele cu pulbere din orz verde sunt urmate de un număr mare de persoane din lumea întreagă datorită conţinutului mare de proteine pe care îl are, a conţinutului de amidon, arginină şi vitamine precum A, B1, B2, B5, B6, C, E. Magneziul, fierul, potasiul, fosforul, calciul, zincul, acidul folic şi multe alte substanţe se regăsesc în cantităţi mici în orzul verde, însă, administrat pe termen lung, acestea se instalează în cantităţi normale în organismul uman, facilitând reechilibrarea acestuia. În urma unor îndelungate cercetări, rezultatele au confirmat că orzul verde are efecte benefice în cazul afecţiunilor hormonale, oculare, gastrice, ale sistemului digestiv, ale sistemului respirator, ale inimii, în cazul diabetului, a afecţiunilor psihice, a insomniilor, a nevralgiei de trigemen, a eczemelor, a sterilităţii şi impotenţei sexuale, etc.

Lista afecţiunilor care pot fi tratate cu ajutorul acestei plante miraculoase este infinită, întrucât administrarea acestuia pe termen lung are numai efecte pozitive. Până în prezent, nu a fost înregistrat niciun caz documentat în care persoana căreia i s-a administrat acest tratament să fi prezentat reacţii adverse. Orzul verde pulbere poate să fie dizolvat în apă, suc de morcovi şi alte băuturi, iar rezultatul poate să fie consumat de 3 ori pe zi. În general, un flacon de pulbere din orz verde conţine 150 grame de produs, însă o doză trebuie să conţină între 3-5 grame de pulbere.

Cei care doresc să consume orzul verde proaspăt, pot alege să îl crească la domiciliu, iar, astfel, să recolteze tulpinile verzi care vor fi stoarse cu ajutorul unui storcător de fructe. În acest caz, este consumabil numai lichidul verde obţinut, în combinaţie cu apă sau sucuri proaspete de legume.

S-ar putea sa iti placa si

lemnul dulce

Lemnul dulce – o plantă minune

Medicina naturistă este într-o continuă cercetare şi căutare de plante cu cât mai multe efecte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *