Home / Produse naturiste / Alga Galodium – tratamentul minune in combatarea bolilor

Alga Galodium – tratamentul minune in combatarea bolilor

Peste tot in jurul nostru auzim tot mai des de inmultirea bolilor pentru care nu s-a gasit inca un tratament minune . Medicina este in continua dezvoltare .  In ultima perioada se investeste enorm in cercetarea efectelor benefice pe care plantele cu care convietuim sa ni le poata oferi drept solutie salvatoare in videcarea unor boli precum cancerul .

Se pare ca Tibetul are solutia pentru vindecarea multor maladii . Acolo creste alga Galodium , ce mai poarta denumirea si de Ciuperca Tibetana sau Kefir.  Alga galodium este o alga de culoare alba ce prezinta numeroase calitati terapeutice. Ea poate ajunge de la 5 – 6 mm pana la  marimea de 40 – 60 de mm . Ea a fost adusa in Europa de catre un profesor universitar polonez , despre care se spune ca a fost tratat cu aceasta alga de cancer la ficat . Tratamentul s-a dovedit ca a avut succes , el vindecandu-se complet intr-o perioada de 5 ani .

GalodiumExpertii au confirmat efectele benefice pe care aceasta ciuperca galodium le are asupra organismului uman. Printre acestea se numara stoparea extinderii celulelor canceroase in corp , vindecarea bolilor ce apar la nivelul plamanilor dar si a alergiilor , vindecarea bolilor de rinichi , ficat , vezica urinara , ulcer  , precum si a problemelor gastrointestinale. Foarte important este si faptul ca actioneaza in mod benefic si in cazul persoanelor ce sufera de diabet zaharat sau de procese inflamatorii prin faptul ca este un antiobiotic natural.

Marea lor calitate se considera a fi , ca in cazul oricarei alge , continutul de vitamine , minerale si alte substante nutritive care actioneaza impotriva imbatranirii celulelor.  Din aceasta cauza ele intensifica functiile sexuale , elimina colesterolul , imbunatatesc atentia si capacitatea de memorare , ridicandu-ti astfel tonusul si intinerindu-ti organismul.

Avand in vedere ca se gasesc sub forma de granule ce se aduna sub forma unui buchet, putem afirma ca alga galodium seamana la aspect cu conopida.

Modul de ingrijire si cultivare a acestei plante terapeutice este unul foarte simplu . Peste doua lingurite de granule de kefir se adauga 250 ml de lapte ( foarte important este ca acesta sa fie la temperatura camerei pentru o buna dezvoltare a ciupercii).  Se lasa la fermentat o zi si laptele este gata de a fi folosit ( fie se bea inainte de fiecare masa , fie se poate folosi ca si o crema ). Ciuperca galodium trebuie spalata , iar apoi procesul de adaugare a laptelui si fermentare se repeta.

Culoarea unei galodium sanatoase este alba. Daca ea devine maronie  , inseamna ca nu mai este folositoare din cauza faptului ca nu ati respectat vreun pas important in dezvoltarea sa.  Algele isi dubleaza volumul in 17 zile de fermentatie in lapte.

Daca alegeti sa urmati un astfel de tratament , este recomandat folosirea algei galodium timp de  3 saptamani dupa care este necesara o pauza de cel putin o saptamana , apoi tratamentul poate fi reluat in acelasi mod.

S-ar putea sa iti placa si

lemnul dulce

Lemnul dulce – o plantă minune

Medicina naturistă este într-o continuă cercetare şi căutare de plante cu cât mai multe efecte …

2 comments

  1. Am ciuperca galodium de chefir de lapte, foarte bine intretinuta cu lapte de la vaca proprie, sanatoasa. Cine doreste primeste in borcan de 800g (1/2 borcan cu ciuperca, completat cu lapte proaspat schimbat in dimineata expedierii). Contact: oanasimonflt@yahoo.com sau andreeakustos@yahoo.com

  2. Oana te rugam pentru anunturi sa folosesti sectiunea din site-ul nostru dedicata special pentru asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *