Home / Stiri agricultura / Din 20 martie 2010 “Rabla pentru tractoare”

Din 20 martie 2010 “Rabla pentru tractoare”

Dupa ce programul RABLA a avut un real succes pentru Romania , din 20 martie 2010 Administratia Fondului pentru Mediu a promis ca programul Rabla pentru tractoare va deveni funcţional.  Asa ca  cei interesati pentru cumpararea unui tractor nou isi pot duce la casat tractorul mai vechi de 10 ani  sau orice alta masina agricola autopropulsata. In schimbul utilajului casat veti primi o reducere de 17.000 de lei , sau 4160 de de euro.

rabla pentru tractoarePentru a putea beneficia de programul Rabla pentru tractoare trebuie mai intai sa va inscrieti la un producator sau importator autorizat de catre Administratia Fondului pentru Mediu. Utilajele pot fi casate numai la centrele autorizate.

Cel mai ieftin utilaj agricol care poate fi inscris in programul Rabla pentru tractoare poate costa 8320 de euro, deoarece prima de casare nu poate depasi 50 % din preţul vehiculului nou.

S-ar putea sa iti placa si

Gerald Schweighofer

Gerald Schweighofer – austriacul care ne lasă fără păduri

Gerald Schweighofer este deţinătorul Holzindustrie Schweighofer care face parte din Grupul Schweighofer. Compania îşi are …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *